Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Imagini șocante! Accident mortal filmat de o cameră aflată la bordul unei locomotive. O mașină este spulberată de tren!

Imagini teribile arată pericolul de la calea ferată! Un accident mortal a fost filmat de o cameră aflată la bordul unei locomotive, în judeţul Cluj.

Imagini teribile arată pericolul de la calea ferată! Un accident mortal a fost filmat de o cameră aflată la bordul unei locomotive, în judeţul Cluj. Doi bărbaţi au fost spulberaţi într-o secundă!

Cel care conducea maşina nu avea permis, iar familia spune că obişnuia să se urce la volan. Doi copii pe care îi creştea singur au rămas orfani.

Cu o viteză de apropae 90 de kilometri pe oră, locomotiva spulberă maşina care trece peste calea ferată. Şoferul nici măcar nu încetineşte. În urma impactului extrem de puternic, maşina a fost târâtă pe şinele de cale ferată mai bine de 50 de metri. Cei doi ocupanţi n-au mai avut nicio şansă.

Accidentul a avut loc la o trecere de nivel cu calea ferată, aflată între localităţile Gârbău şi Viştea din judeţul Cluj. Pe acolo bărbatul care era la volan trecea zilnic, deşi fratele lui povesteste că nu avea permis.

Bărbatul de 45 de ani locuia la câţiva zeci de metri de locul unde a murit. Avea două fete, de 7 şi 11 ani pe care le creştea singur. Fetitele vor rămâne acum în grija unchiului care mărturiseşte că este a doua tragedie pe care o trăieşte.

Crucea Sfântului Andrei, care avertizează că oprirea este obligatorie, există, însă şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului.

Aceeaşi greşeală l-a ucis astăzi şi pe un tânăr de 20 de ani din Satu Mare. A murit pe loc la volanul maşinii sale după ce a trecut peste şinele de cale ferată fără să se asigure. Nici în în acest caz nu existau bariere, ci doar Crucea Sfântului Andrei. În toată ţara sunt aproximativ 2000 astfel de treceri.

Asta în condiţiile în care o lege obligă CFR încă de anul trecut să monteze bariere sau semibariere pe toate drumurile naţionale şi europene cu risc ridicat de producere a accidentelor. Compania spune că ar avea nevoie de peste o jumătate de milion de euro pentru aceaste investiţii.

De cealaltă parte, noul cod rutier prevede măsuri mai dure pentru cei care nu opresc la calea ferată. Amenda poate ajunge până la 3000 de lei, iar şoferul nu are dreptul să ceară reducerea perioadei de suspendare a pemrisului.