Antena Căutare

Imagini terifiante pe o șosea din România. Un TIR s-a răsturnat peste un Logan: Cel puțin un mort

Au fost scene terifiante pe Valea Oltului acolo unde un Logan a fost strivit de un TIR care s-a răsturnat peste el. Potrivit primului bilanț al polițiștilor, un om a murit și alte două sunt rănite grav.

Imagini terifiante pe o șosea din România. Un TIR s-a răsturnat peste un Logan: Cel puțin un mort Galerie
Accident petrecut pe Valea Oltului | oradesibiu.ro

Accidentul a avut loc pe DN 7, între localităţile Lazaret şi Boiţa.

"Pe DN 7, în afara localităţii Boiţa, şoferul unui ansamblu tir care se deplasa spre Vâlcea, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, şoferul ansamblului tir a decedat. Şoferul şi pasagera care se aflau în autoturism au fost răniţi", a informat IPJ Sibiu.

La faţa locului a intervenit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, şoferul autoturismului, un tânăr de 27 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Traficul pe DN 7, în afara localităţii Boiţa se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers.

Șoferul teribilist de la Miorița, condamnat la cinci ani de închisoare! Bărbatul a șicanat în trafic un alt șofer, în ur... Lovitură pentru români, în prag de sărbători! Se scumpește carnea de porc! Cu cât vor crește prețurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x