Antena Căutare

S-a certat cu soția și a rănit oameni pe șosea! A izbit o mașină condusă de un preot! Imagini tulburătoare! VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, sâmbătă seară, în localitatea Şimian, din județul Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite, după ce un șofer ar fi condus maşina cu viteză şi ar fi intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care venea din sensul opus.

Șoferul vinovat, un tânăr de 27 de ani, ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism condus de un preot din judeţul Olt.

„Conducătorul unui autoturism s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară a unui alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu un autovehicul ce circula din sensul opus, regulamentar!”, a spus Viorel Stănciou, de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Şoferul care a provocat accidentul ar fi condus nebuneşte maşina, după o ceartă cu soţia sa. Un martor a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat echipajele de salvare.

Preotul şi o femeie, pasager în maşină, dar şi şoferul vinovat au rămas încarceraţi. Toţi trei au ajuns la spital cu răni grave. Tânărul vinovat a intrat în comă.

„Au rezultat trei victime, o victimă tânără, în jurul vârstei de 20 şi ceva de ani, cu o politraumă, în comă, celelalte două victime conştiente, politraumatizate dar conştiente”, a spus doctor Amina Nicolicea, de la SAJ Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lovitură pentru Gheorghe Dincă! Soția lui ar putea arunca ancheta în aer! Decizie de ultim moment! „M-a înjunghiat pe la... Mesaj plin de ură față de români și alți migranți din Marea Britanie, după Brexit! „Ați infectat această insulă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x