Incendiu puternic, acasă la Răzvan Simion și Dani Oțil! A ars clădirea Palatului Administrativ din Reșița! VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seară, la clădirea Palatului Administrativ din Reșița, orașul natal al matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil.

Incendiu puternic, acasă la Răzvan Simion și Dani Oțil! A ars clădirea Palatului Administrativ! VIDEO

Flăcările au izbucnit în podul clădirii aflate în centrul Reșiței. Palatul Administrativ adăpostește Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Pompierii de la Detaşamentul din Reşiţa au intervenit pentru stingerea incendiului, cu cinci maşini de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au fost solicitaţi colegii lor din Timiş care s-au deplasat cu două autospeciale de intervenţie la înălţimi - o autoplatformă de 72 metri şi o autoscară de 42 metri - şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de 9.000 de litri, respectiv 7.000 de litri, cu echipajele aferente.

„Până la acest moment, informaţiile indică faptul că nu ar exista persoane surprinse”, a transmis ISU Caraş-Severin, potrivit News.ro.

Imagini apocaliptice în California. O tornadă de foc s-a format în nordul statului. Peste 80 de kilometri pătraţi de vegetaţie au ars

După aproximativ o oră şi jumătate, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să stingă focul.

„Cu eforturi susţinute, pompierii au reuşit stingerea incendiului. Preventiv, la fața locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri