Antena Căutare

Incendiu puternic în București! Un bloc a fost cuprins de flăcări, iar autoritățile au evacuat nouă persoane - FOTO

O adolescentă în vârstă de 16 ani și o altă persoană au ajuns la spital, iar nouă persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, luni seara, într-un apartament de pe strada Arbore Hatmanul, din Sectorul 1.

O adolescentă în vârstă de 16 ani și o altă persoană au ajuns la spital, iar nouă persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, luni seara, într-un apartament de pe strada Arbore Hatmanul, din Sectorul 1.

Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul a izbucnit într-un apartament de pe strada Arbore Hatmanul, din București și s-a extins parțial la un alt apartament și pe fațada blocului, la aparatele de aer condiționat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Au fost evacuate şapte persoane, iar o femeie de 16 ani prezintă expunere la fum şi va fi transportată la spital. În continuare se verifică dacă mai sunt locatari în celelalte apartamente, este mult fum pe casa scării', informează un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, potrivit Agerpres.

Apel la 112: o femeie este răpită într-un portbagaj, în Olt. Poliția face verificări... Anunț bombă! Oasele găsite la Caracal au fost „plantate”. Luiza Melencu ar putea fi în viață?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x