Antena Căutare

Incendiu uriaș într-un bloc cu 10 etaje din capitală! Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu uriaș s-a produs la liftul imobilului. Fumul gros a invadat apartamentele de la etajele superioare. Locatarii au cerut ajutor, au chemat pompierii. Mai multe echipaje intervin la locul incendului. 

Video. Clipe de groază într-un bloc cu 10 etaje din Capitală! Un incediu puternic a izbucnit din cauza unei defecțiuni la lift! Pompierii au intervenit de urgență, evacuând toți locatarii. Printre victime se află și doi copii

Un incendiu uriaș s-a produs la liftul imobilului. Fumul gros a invadat apartamentele de la etajele superioare. Locatarii au cerut ajutor, au chemat pompierii. Mai multe echipaje intervin la locul incendului.

Sunt 12 persoane care au fost scoase de pompieri din apartamente fiindcă apartamentele lor erau pline de fum. O parte din persoane au suferit atacuri de panică, altele au fost intoxicate cu fum.

Patru adulți și doi copii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, potrivit antena3.

Câți știu despre acest înger de om? Măicuța medic de familie care îngrijește 4.000 de pacienți fără să ceară nici măcar ... După chirurgul fals cu 8 clase, un nou caz cutremurător şochează România. Un zidar cu opt clase lucrează de ani buni ca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x