Antena Căutare

Inscrieri in Clasa I: Incepe recensamantul copiilor

Ministerul Educatiei (MECTS) a demarat pregatirile pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitioare si clasa I. Pana pe 18 februarie, recenzorii vor desfasura activitati de colectare a datelor privind copiii cu varste de 6 si 7 ani, nascuti inainte de 1 septembrie 2005 sau intre 1 septembrie 2005 si 31 decembrie 2006.

Recensamantul scolarilor presupune vizita la domiciliu a recenzonrilor si completarea unei fise speciale de catre parinti. Recenzorii vor avea asupra lor o delegatie din partea directorului de unitate scolara unde este arondat copilul si isi vor desfasura acest tip de activitate pe strazile repartizate.


Daca la momentul vizitei nu este gasit la domiciliu niciun parinte al copilului, recenzorii vor depune in cutia postala un anunt prin care parintii primesc informatii despre scopul vizitei, adresa scolii, numele recenzorului si un telefon la care acestia sa poata contacta unitatea de invatamant in vederea stabilirii unei noi intalniri.

O alta varianta este ca parintii sa se deplaseze la scoala in vederea completarii fisei de recensamant.

Foto: Intactimages

UPDATE! A inceput haosul! A2 a fost deschis. ANM: Pericolul cel mai mare este poleiul... MS: Peste 75.000 de mii de persoane s-au prezentat la medic cu infectii respiratorii acute, in ultima saptamana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x