Antena Căutare

Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

La scurt timp după moartea lui Emi Pian s-a descoperit faptul că familia Duduianu a avut o întâlnire secretă cu șefi din Poliție, în cadrul căreia a existat o negociere.

Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere” Galerie
Frații lui Emi Pian (Florin Mototolea), întâlnire cu șefii din Poliție

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din România, fratele lui Emi Pian, pe nume Elvis, a dezvăluit faptul că familia și cei din clanul Duduianu au avut o întâlnire secretă cu șefii din Poliția Română, la scurt timp după moartea lui Florin Mototolea (cunoscut drept Emi Pian).

Frații lui Emi Pian, întâlnire secretă cu șefii din Poliție

Potrivit acestuia, acesta a fost momentul în care cele două tabere au dus o negociere pe seama parastasului lui Emi Pian, ce va fi organizat în data de 16 august.

După întâlnire s-a stabilit faptul că la ceremonie vor participa nu mai mult de 30-40 de persoane, pentru a putea fi respectate regulile impuse de autorități în timp de pandemie.

citește și: Fratele lui Emi Pian, suspect de omor! Ispita Bianca Pop i-a fost iubită și a dezvăluit ce s-a întâmplat: „I-am blocat”

Acest lucru s-a întâmplat după ce clanul Duduianu a fost aspru criticat pentru faptul că nu a respectat regulile de distanțare socială, la înmormântarea lui Emi Pian.

Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

Emi Pian (Florin Mototolea) a fost ucis

„Când au venit dânşii, domnii poliţişti, şi au venit mai mari, că erau îmbrăcaţi. Am înţeles, am învăţat, ne-au spus de distanţă, măşti. Noi am ajuns la o înţelegere, am respectat legea că ştiam legea. Am promis reprezentanţilor poliţiei, s-au legitimat, dar eu cu durerea mea în suflet nu am reţinut numele.

citește și: Moartea lui Emi Pian, parte dintr-un plan secret! Adevăratul criminal e în libertate! Fiul interlopului a dezvăluit adevărul: „Ca să crească ei”

Au vorbit frumos şi noi la fel, şi am spus că mai mult de 40 de persoane nu vor veni la parastas. Ce este la români este şi la ţigani. Am promis în faţa legii, noi anunţăm rudele să nu mai vină, doar 35-40 de persoane, doar rudele de gradul I.

Restul nu vin pentru că nu există aşa ceva, este o lege”, a declarat pentru cei de la România TV fratele lui Emi Pian.

Pericolul alergiei la ambrozie: Care sunt simptomele și cum apar problemele... Terifiant! Un băiețel de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în mașina de spălat. Sora lui mai mică l-ar fi închis ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x