Antena Căutare

Copil de trei ani, la un pas de moarte după ce a căzut în fântana din curte! Micuțul s-a prăbușit de la 14 metri

Scene dramatice s-au derulat într-o localitate din Dâmbovița, unde un copil de trei ani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut în fântana din curte, adâncă de 14 metri. 

Scene dramatice s-au derulat într-o localitate din Dâmbovița, unde un copil de trei ani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut în fântana din curte, adâncă de 14 metri.

Bunicul său era în preajmă şi a sărit să-l ajute, însă a rămas şi el captiv. A urmat o misiune dificilă de salvare. Dar s-a încheiat, din fericire, cu aplauze. Pompierii au reuşit să-i scoată teferi din apă. Pentru că aveau o uşoară hipotermie, au fost totuşi duşi la spital.

Citește și: A murit! După o noapte de agonie, inima lui nu a mai rezistat... Dumnezeu să-l odihnească!

A fost o operațiune de salvare contracronometru la Ulmi, județul Dâmbovița, unde pompierii au încercat să-i scoată pe cei doi cât mai repede. Și au reușit, cei doi fiind aduși la suprafață în siguranță.

”Am comunicat cu dânșii,i-am extras fără probleme. Prima dată copilul, care prezenta hipotermie, după aceea și pe bunicul lui. De altfel, și el prezenta hipotermie.”, a spus Alin Prodan, ISU Dâmbovița.

Citește și: Copil de 2 ani căzut în puț la o adâncime mai mare de 100 de metri!

Incidentul s-a petrecut în timp ce copilul se juca pe afară. La un moment dat, s-a apropiat de fântână şi a alunecat. Bunicul era la câţiva paşi de el. Disperat, când a văzut că nepotul a căzut, nu a stat pe gânduri. A sărit după el, dar a rămas blocat în puţul adânc şi strâmt.

Acum, incidentul este cercetat de polițiști, care urmează să stabilească, cu exactitate, împrejurările în care a avut loc.

Se întrerupe curentul electric în zone din București, Ilfov și Giurgiu! Cât va dura... Liberă să aleagă ce poartă la nuntă, domnișoara de onoare a șocat-o pe mireasă. „Nu regret nimic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x