Antena Căutare

Ioan Avram Muresan, fostul ministru al Agriculturii, isi plange fiul din inchisoare

Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit cu laptopul in brate, intins pe o canapea. Pe corpul lui nu au fost gasite urme de violenta. Ultimul mesaj l-a trimis, prin email, celei care urma sa-i devina sotie. Sunt singurele vesti pe care Ioan Avram Muresan, le-a primit din Kenya, de la sotia sa.

Cu privirea stinsa fostul ministru isi drege vocea. Nu s-a gandit niciodata ca va vorbi despre unicul sau fiu, la timpul trecut. Si nu de oriunde. Ci dintr-o camera de vizite a unei inchisori. Zeci de intrebari ii revin obsesiv in minte. Si o imagine pe care i-au descris-o altii. A fiului sau mort in camera de hotel din Kenya. "Era pe canapea. cu laptopul pe genunchi, televizorul mergea, era un pahar de vin alaturi. Ii placea vinul rosu de calitate”, spune Ioan Avram Muresan.

Timpul se scurge greu intre peretii unei celule. Fostul demnitar isi alina durerea cu amintirea sfaturilor pe care i le-a dat fiului, pe vremea cand era un adolescent, la plecarea la scoala, in strainatate.

In sufletul lui de tata, durerea creste cu fiecare clipa. “Ultimul email pe care l-a trimis in noaptea de vineri spre sambata a fost catre Delia, pe la doua jumatate noaptea”. Adica logodnica lui Dan Muresan. Fostul ministru rememoreaza fara incetare franturi, cuvinte si trairi pe care le-a impartit cu fiul sau.

“Cu vreo doua saptamani inainte am vorbit cu el la telefon. Era suparat ca nu-i venisera bagajele, ca i-a fost furata motocicleta din fata casei, avea asa foarte multa amaraciune. Mi-a spus, imi amintesc si acum foarte bine, nici nu am sa ies din casa astazi, sa nu-mi cada o caramida in cap”, rememoreaza fostul ministru.

Dar moartea a venit putin mai tarziu. Sotia lui Ioan Avram Muresan l-a sunat din Kenya, dimineata, pe sotul sau si i-a spus ca de abia pe sfarsitul saptamanii ar putea afla o posibila cauza a mortii. Iar repatrierea ar putea avea loc in cateva saptamani.

foto: Intact Images

Analizele copiilor sunt gratis, dar costa! Cat dau parintii pentru un aviz epidemiologic... Nasterea, o ruleta ruseasca in Romania: Gemeni, veniti pe lume la 85 de kilometri unul de altul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x