Antena Căutare

Noi detalii despre sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Cum a fost găsit criminalul polițistului din Timiș

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara, potrivit Agerpres. 

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara, potrivit Agerpres.

Ambulanța a fost anunțată, la 6,38, printr-un apel la 112 că un bărbat s-a spânzurat în penitenciar, potrivit pressalert.ro

Citește și: De ce s-a sinucis Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș! Risca 30 de ani de închisoare

Paznicii l-au găsit spânzurat în celula sa, iar manevrele de resuscitare ale echipajului medical sosit la faţa locului nu l-au putut salva.

Lepa a ajuns în penitenciar săptămâna trecută, după ce a fost prins de poliţişti, el având de ispăşit o condamnare pentru tentativă la tâlhărie. Între timp, i s-a mai deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra poliţistului pe care l-a împuşcat, în timp ce Cristian Amariei îl urmărea.

Citește și: Ce se întâmplă după sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Anunțul făcut de reprezentanții Penitenciarului Popa Șapcă

Lepa urma să fie prezentat Curţii de Apel Timişoara, unde magistraţii aveau de judecat contestaţia depusă la decizia Tribunalului Timiş de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La penitenciar s-a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Două atacuri armate, în Bucureşti şi Ilfov! Patru oameni au fost răniți. Unul dintre pistolari este liber!... Nu, nu e banc! Un oltean s-a dus beat la examenul pentru permisul auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x