Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Italianul care a adus coronavirusul în România demontează declarațiile autorităților! Noile mărturii ale bărbatului schimbă tot: „Ce vânătoare? Ce petrecere? Nu mai credeți tot ce auziți!”

Să îl ascultăm pentru început pe italianul care a adus coronavirusul în România. Astăzi, a vorbit din nou pentru Observator. Spune că n-a participat la nicio vânătoare în ţara noastră. E încă internat, însă se simte bine, iar soţia şi copilul său au fost testaţi şi nu au coronavirus.

Sonia Simionov, reporter Observator: Bună ziua, domnule. Sunt Sonia Simionov, de la Observator, Antena 1 din România. Am vorbit şi ieri.

Italianul care a adus coronavirusul în România: Ah, da, da!

Sonia Simionov, reporter Observator: Cum vă simţiţi azi?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Febră nu mai am, doar pneumonia. Pneumonia e importantă acum.

Sonia Simionov, reporter Observator: Soţia şi fiul dumneavoastră? Au primit rezultatele?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Soţia mea şi fiul meu sunt amândoi negativi.

Sonia Simionov, reporter Observator: Aceasta este o veste bună! Au fost externaţi, nu?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Trebuie să stea în carantină, 14 zile în casă.

Sonia Simionov, reporter Observator: Ştiţi că, în România, un om cu care v-aţi fi întâlnit, la vânătoare, a fost depistat pozitiv?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Dar noi nu am fost la nicio partidă de vânătoare. Am auzit că se vorbeşte despre aşa ceva, despre vânătoare, dar eu nu am fost la nicio vânătoare. Eu am stat acasă , tot timpul, cu febră. Am fost în localitate să plătesc taxele, da? La Drăguţeşti. Aşa că, am avut foarte puţin contact cu oamenii.

Sonia Simionov, reporter Observator: Poate celălalt bărbat italian să se fi întâlnit cu el?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Celălalt italian a făcut testul şi este în regulă. Este negativ. El e în Italia.

Sonia Simionov, reporter Observator: Când aţi ajuns în Italia aţi fost la o petrecere de karaoke?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Ce karaoke? Nu am fost la niciun karaoke.Nu mai credeţi tot ce auziţi. Eu am ajuns la aeroport, am mers acasă, am mers puţin la restaurant şi am plecat acasă foarte repede. Asta sâmbătă după amiază. Iar duminică nu am ieşit din casă deloc.

Sonia Simionov, reporter Observator: Unde să fie confuzia?

Italianul care a adus coronavirusul în România: Cine a ieşit pozitiv poate a venit la mine la restaurant, pentru că este o persoană pozitivă care e relaţionată cu karaoke-le. Cineva ar fi venit la noi să cânte, a infectat vreun microfon. e posibil să fie cineva din Milano sau...

Sonia Simionov, reporter Observator: Când a fost depistat pozitiv acest băiat de care spuneţi?

Italianul care a adus coronavirusul în România: A fost găsit pozitiv azi dimineaţă, nu sâmbătă. Noi karaoke facem în fiecare sâmbătă. Aceasta este confuzia care se face acum.

Recomandari