Antena Căutare

"Jacuzzi-ul secuiesc" si plimbarile cu sania, la mare cautare in Harghita

Nu trebuie sa plecati din tara ca sa fiti tratati regeste. Cine a mers in Harghita a petrecut Craciunul in costum de baie, inconjurat de zapada. Si n-a tremurat deloc!

In toiul iernii nu frigul le-a dat batai de cap turistilor, ci caldura. Combinatia de zapada si apa fierbinte i-au facut pe oameni sa uite de toate problemele pe care le-au avut peste an.
“Este o idee inedita, nu am vazut asa ceva in Romania, desi am fost prin multe locuri. E atat de rau ca nu ne vine sa mai iesim”, se “plang” turistii.

Insa jacuzzi-ul secuiesc nu este singurul motiv pentru care oamenii au ales aceasta destinatie. Plimbarile cu sania trasa de cai sunt la fel de indragite...

Iar daca in Harghita s-au rezervat toate locurile pentru noaptea dintre ani, hotelierii din Baile Herculane inca au camere libere. In plus turistii au acces liber la piscina, sauna finladeza sau jacuzzi.

Trei nopti de cazare intr-o camera dubla costa 800 de lei de persoana, iar pentru patru nopti turistii trebuie sa plateasca 1.200 de lei.

VIDEO! Partia si peisajele, vazute de pe schiuri... IGPR sustine ca am avut cel mai linistit Craciun din ultimii ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x