Antena Căutare

Joaca strica treaba: Un grajd din Agigea a fost mistuit de un incendiu pornit de la niste pocnitori

Zeci de oameni din localitatea constanteana Agigea n-au inchis un ochi azi-noapte. Adapostul pentru animale al unui vecin a inceput sa arda cu putere, iar localnicii s-au temut ca flacarile vor ajunge si la casele lor. Mai multe animale care erau incuitate in grajd au murit in incendiu. Proprietara crede ca de vina ar fi cativa copii care s-au jucat cu pocnitori in zona.

Facarile au ars pana au venit pompierii. N-au putut salva mare lucru. Paiele uscate si lemnul subred au ars in doar cateva minute, iar adapostul pentru animale s-a facut scrum. Mai multe animale n-au reusit sa scape din incendiu.

Alarma a fost data de fiica unor vecini, care a vazut cum ies flacari din grajd. Proprietarii cred ca de vina pentru incendiu ar fi cativa copii din localitate, pe care i-a vazut jucandu-se cu pocnitori.

Trei autospeciale au raspuns apelului la 112. Pompierii s-au chinuit mai bine de doua ore sa stinga focul care ardea mocnit. Din cauza fumului gros, ei s-au ajutat de masti de oxigen, ca sa poata sa se apropie de foc.

Pagubele se ridica la peste cinci mii de lei.

sursa foto: suburbanbungalow.com

Distractie in zapada sau baie in piscina? Turistii se bucura de amandoua, la Baile Felix... A vrut sa isi razbune mama: Un tanar din Timisoara si-a batut tatal vitreg abuziv cu un par...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x