Antena Căutare

Lacrimi și durere pentru Otilia, românca ucisă împreună cu cele două prietene ale sale. A fost decretată zi de doliu în orașul italian în care va fi înmormântată

Oraşul italian Sassuolo este astăzi în doliu pentru trei localnice, printre care şi o româncă. Tinerele şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, pe autostradă, chiar în timp ce se îndreptau spre aeroport, ca să plece în vacanţă. 

Oraşul italian Sassuolo este astăzi în doliu pentru trei localnice, printre care şi o româncă. Tinerele şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, pe autostradă, chiar în timp ce se îndreptau spre aeroport, ca să plece în vacanţă. Astăzi, vor fi conduse pe ultimul drum două din ele: Otilia, româncă, şi Veronica, italiancă, prietene nedespărţite.

Un cântec pe care cele trei prietene obişnuiau să-l asculte împreună a deschis adunarea de rugăciune în memoria tinerelor, în cea mai mare sală de sport din oraş. Familiile, prietenii şi colegii de şcoală şi-au împărtăşit durerea.

Veronica era italiancă, Otilia - româncă, iar Souaad, de origine marocană. Toate aveau 22 - 23 de ani şi erau prietene inseparabile. Urmau să plece împreună într-o vacanţă în Spania. Le conducea la aeroport sora mai mare a lui Souaad. Călătoria s-a încheiat însă brusc, pe autostradă. Opriseră maşina, probabil din cauza unei avarii, iar aceasta a fost pur şi simplu strivită de un camion. Doar Souaad a supravieţuit, cu răni grave. De-abia după câteva zile a aflat că nu avea să-şi mai revadă sora şi prietenele. Tragedia a şocat întregul oraş.

Primarul a decretat doliu în ziua funeraliilor, care, pentru Otilia şi Veronica, vor fi organizate în comun, la dorinţa familiilor. Drapelele vor fi coborâte în bernă pe toate sediile oficiale. Iar la ora înmormântării, localnicii, oriunde s-ar afla, vor păstra un moment de reculegere.

Scandal la Spitalului Judeţean Vaslui. O infirmieră a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de o paci... O mamă și-a abandonat bebelușul nou-născut lângă un coș de gunoi: ”E prea mult pentru mine. Nu am bani de hrană!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x