Antena Căutare

Licitaţie caritabilă pentru militarii răniţi. Cu banii strânşi se va construi primul Centru de Recuperare şi Refacere pentru soldați

Mai sunt doar patru zile până când veteranii armatei române îşi scot la licitaţie dreptul la viaţă. Mai multe obiecte donate de jurnalişti, artişti, sportivi şi oameni politici vor fi licitate pe 1 noiembrie, la Cercul Militar Naţional.

Cu banii strânşi, se va constri primul Centru de Recuperare şi Refacere pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii.

România are 14 mii de veterani şi niciun centru pentru militarii răniţi. O realitate pe care o vom schimba împreună, la licitaţia caritabilă Pentru cei Rămaşi.

Pentru eroii care au nevoie de un centru de refacere şi reabilitare, Lora a donat casca de scrimă pe care a purtat-o în videoclipul "Singuri în doi". Şi fotbaliştii s-au implicat în demersul pentru viaţă.

Adidaşii olimpici ai campioanei Gabriela Szabo, tricoul handbalistei Cristina Neagu, o fotografie panoramică de pe un vârf de 8000 de metri altitudine a alpinistului Alex Găvan, căşti militare din teatrele de război sau biciclete pentru maraton sunt doar câteva dintre obiectele donate şi scoase la licitaţie de militari.

Vineri, 1 noiembrie, la ora 18:00, începe licitaţia. Intrarea este liberă, la Cercul Militar Naţional. Cei care nu pot ajunge, dar vor să contribuie, pot licita şi online pe platforma Artmark la categoria: pentru cei rămaşi.

Preot din Sibiu acuzat că a înlocuit zeci de icoane valoroase cu falsuri... Scandal la un spital din Iași, după ce doi bebeluși gemeni au murit! Familia acuză cadrele medicale! „Au evitat să spună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x