Antena Căutare

Litoral: 140 de camere de hotel, scoase din circuitul turistic

In urma controalelor efectuate la sfarsitul saptamanii trecute pe litoral de echipe de control alcatuite din reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii regionel si Turismului si ai Casei de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale au fost aplicate amenzi in valoare de 140.000 de lei.

"Desfasurata in statiunile Eforie Nord si Neptun, actiunea a avut ca rezultat scoaterea din circuitul turistic a 138 de camere, amenzi in valoare de 140.000 lei, retragerea certificatului de clasificare pentru doua unitati hoteliere, precum si intocmirea de note de constatare si avertismente. Principalele deficiente constatate au fost nerespectarea criteriilor de clasificare si neconcordanta fisei anexe a certificatului de clasificare", potrivit MDRT.

Controalele au vizat hoteluri de pe litoral in care sunt cazati beneficiari de bilete de tratament prin CNPAS.

Institutia precizeaza ca actiunea face parte din seria de masuri intreprinse in vederea combaterii evaziunii fiscale si ca verificarile vor continua pe tot parcursul sezonului estival.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

IMAGINI SOCANTE! Batrana lovita pe zebra, de masina miresei, a murit... Aterizare de urgenta la Timisoara. O aeronava Carpatair a intampinat o problema la bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x