Locuri de muncă pentru români în Europa! Se oferă salarii mari, fără să fie nevoie de studii superioare

Muncitorii din Bulgaria şi Polonia au competitori de temut. Firmele din străinătate au cam renunţat la ei după ce au început să lucreze cu români de-ai noştri. Angajatorii sunt mulţumiţi de prestaţia conaţionalilor iar acum îi caută. Au nevoie în următoarea perioadă de 200 de oameni care să culeagă mazăre.

Muncitorii din Bulgaria şi Polonia au competitori de temut. Firmele din străinătate au cam renunţat la ei după ce au început să lucreze cu români de-ai noştri. Angajatorii sunt mulţumiţi de prestaţia conaţionalilor iar acum îi caută. Au nevoie în următoarea perioadă de 200 de oameni care să culeagă mazăre. Printre beneficii, angajatorul străin a trecut şi internetul wireless. Astfel încât să le mai aline românilor dorul de casă.

O solicitare de 200 de angajaţi români a ajuns la Forţele de Muncă din Argeş tocmai din Danemarca şi Portugalia. În vara anului viitor, firmele străine angajează culegători de mazăre. Din martie şi până în septembrie.

În Portugalia se poate câştiga un salariu de minim 700 de euro pe lună, dacă se face o normă extra este plătit în plus pe fiecare kg cules de mazăre. Pentru Danemarca se porneşte de la 0,6 euro centi pe kg cules în funcţie de gramajul caserolei şi norma pe care fiecare şi-o realizează pe ziua de muncă.

Transportul până acolo este suportat de angajator. La fel şi cel intern, între locul în care vor locui şi cel în care vor munci. Românii vor plăti în schimb şapte euro pe zi cazarea.

Firmele îi vor cu orice preţ. Şi asta pentru că au dat randament în anii trecuţi. Acum, aşteaptă cu nerăbdare depunerea Cv-urilor.

Oficial, pe listele celor de la Forţele de Muncă Argeş figurează doar 20 de români plecaţi la muncă în străinătate. În realitate, numărul lor este mult mai mare pentru că unii aleg să plece pe cont propriu. Cei interesaţi trebuie să aibă peste 18 ani şi să poată lucra în condiţii grele de muncă indiferent de climă.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri