Căutare Live

Numeroși români NU își vor putea plăti facturile la căldură! Ce se întâmplă

Veste cumplită pentru numeroși români! Oficialii au anunțat cât o să coste energia termică și ce se întâmplă cu subvenția pentru încălzire! Iar veștile nu sunt deloc bune!

Veste cumplită pentru numeroși români! Oficialii au anunțat cât o să coste energia termică și ce se întâmplă cu subvenția pentru încălzire! Iar veștile nu sunt deloc bune!

În scările de bloc, asociaţiile au afişat deja anunţuri cu noile tarife la energia termică și surpriza a fost mare pentru numeroși români. Motivul?

Încălzire la un preţ de trei ori mai mare faţă de anul trecut! Se întâmpla la Galaţi, acolo unde municipalitatea a anunţat că nu va mai acorda subvenţii pentru încălzirea apartamentelor.

Aşa că oamenii au două variante la dispoziţie: ori îşi montează centrală proprie, ori vor plăti cel puţin 700 de lei pe gigacalorie. O sumă uriaşă, pe care majoritatea gălăţenilor nu şi-o permit.

Astfel, locatarii vor plăti cu 470 de lei mai mult faţă de anul trecut. În timp ce unii preferă să stea în frig, alţii sunt dispuşi să plătească oricât este nevoie ca să primească căldură.

Dacă în urmă cu câţiva ani, la sistemul centralizat de încălzire din Galaţi erau racordate aproximativ 95.000 de apartamente, acum au mai rămas 12.000. Pentru jumătate dintre ele, Primăria a găsit o soluţie - branşarea la centrale de cartier, care vor funcţiona pe gaz.

Rămâne de văzut câţi gălăţeni îşi vor permite să plătească aproape 700 de lei pe gigacalorie sau câţi vor alege să-şi monteze o centrală de apartament.

Referendum 2018. Un parteneriat civil a fost DEJA încheiat în România! Când și cum s-a întâmplat... Românii s-au bătut într-un magazin din Constanța! Ce produs era la ofertă (VIDEO)...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri