Antena Căutare

Lucrări din patrimoniul Muzeului de Artă, folosite pentru a sublinia recomandările de prevenire a infectării cu Covid-19

Mai multe lucrări din patrimoniul Muzeului Naţional de Artă al României au fost folosite într-o campanie online de conştientizare a pericolului reprezentat de Covid-19.

Muzeul a iniţiat o campanie pe paginile proprii de Facebook, Instagram şi pe site prin care o serie de texte ce conţin recomandări de prevenţie sunt însoţite de opere de artă care ilustrează cum să ne comportăm sau nu pentru a rămâne sănătoşi şi a nu-i îmbolnăvi pe ceilalţi.

Campania face parte dintr-o initiativă mai amplă a MNAR de a rămâne aproape de oameni în perioada în care muzeul este închis, oferind zilnic pe canalele sale materiale informative şi imagini cu şi despre lucrări de artă.

Postările din această serie sunt marcate cu hashtagurile #StamAcasa, #aproapedeARTA, #ARTAonline, dar şi de hashtagul #MuseumsAndChill, folosit cu acelaşi scop de muzeele din întreaga lume.

Sursa : news.ro

Protest la o maternitate din Iaşi - Angajaţii au ieşit în curtea unităţii medicale, după ce a fost adusă o femeie suspec... MApN: Transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronavă NATO/ Vor fi aduse de la S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x