Antena Căutare

Luna octombrie aduce noi scumpiri: cresc punctele de amenda, pretul taxei de drum si tarifele la gaze

Cresc punctele de amenda, cresc tarifele la roviniete, iar luna care tocmai a inceput aduce scumpiri si la gaze si accize.

Dupa ce a fost anuntata cresterea amnezilor, se modifica si pretul taxei de drum.Tariful pentru autoturisme ar putea creste cu 66 la suta, in timp ce pretul pentru vehiculele de mare tonaj ar putea fi redus.

Romanii vor plati cu un procent mai mult si pentru gaze, respectiv doua in cazul companiilor.

Iar pentru cei care nu au apucat sa-si plateasca darile catre stat, penalizarile vor fi de 2% pentru fiecare luna de intarziere.

O alta noutate care intra in vigoare de astazi, 1 octombrie se refera la posibilitatea clientilor de a denunta clauzele abuzive.

Romanii pot denunta clauzele abuzive din orice contract de prestari de servicii. Miza mare este insa pentru banci. Un studiu BNR arata ca bancile ar pierde 1 miliard de euro daca toate clauzele abuzive ar fi eliminate.

Vremea cu Flavia Mihasan: "La munte ninge, iar in restul tarii ploua torential”... Aproape 150 de copii au inceput scoala cu fruntea sus datorita actiunii ”Trimite un copil la scoala” initiata de Ela Cra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x