Antena Căutare

MAI ia măsuri pentru evitarea aglomeraţiilor la ghişeele unor direcţii, precum cea de înmatriculări auto şi de paşapoarte

Ministerul Afacerilor Interne ia măsuri pentru evitarea aglomerărilor la ghişeele unor direcţii precum cea de înmatriculări auto şi de eliberare a paşapoartelor. Oficialii MAI recomandă autorităţilor locale să dispună măsuri astfel încât să fie evitate aglomeraţiile la ghişeele serviciilor de eliberare a documentelor de identitate.

Chestorul Bogdan Despescu a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri activitatea de relaţii cu publicul la direcţiile Regim permise şi înmatriculări vehicule se va desfăşura numai pe baza programărilor anterioare făcute online. "Examinările, preschimbările sau eliberările de documente se vor face în urma programărilor online. Astfel de măsură vrem să o aplicăm şi s-au dispus măsuri şi la nivelul Direcţiei Paşapoartelor”, a spus Bogdan Despescu. El a precizat că activitatea la Serviciul de înmatriculări auto se va desfăşura zilnic conform programului normal, dar că se vor prezenta la ghişeu doar cei programaţi online, pentru a se evita astfel aglomeraţiile. "Recomandăm şi autorităţilor locale la serviciile care eliberează documente de identitate să organizeze serviciul astfel încât să se evite aglomerările de persoane la ghişee”, a mai spus Bogdan Despescu.

Sursa : news.ro

Marfă de 185.000 de euro, confiscată la frontieră. Zeci de mii de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii co... A fost deschis dosar penal în cazul bărbatului depistat cu coronavirus în Spitalul M.A.I....
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x