Antena Căutare

Au crezut că rugăciunea îi va salva de coronavirus. Mai mulți oameni au participat la întruniri religioase ilegale, în Bistrița. Mulți au ajuns la spital, cu simptome de COVID-19

Mai multe comune din judeţul Bistriţa-Năsăud riscă să devină adevărate focare de COVID-19. Oamenii de aici s-ar fi adunat într-o casă privată, unde au participat la o întrunire ilegală de rugăciune. Mulţi dintre ei au acum simptome de coronavirus.

„Ar fi mers doi reprezentanți și ar fi cerut aprobare să facă în biserică. Au vrut să facă legal, au fost la secția de poliție și le-a respins categoric și le-a spus că întrunirile nu mai sunt permise, să se izoleze și să respecte indicațiile care s-au dat”, a declarat Vasile Cocos, primarul comunei Petru Rareș.

Oamenii ar fi ignorat răspunsul autorităților, iar întrunirea ar fi avut totuși loc.

Pentru că era suspect de COVID-19, un tânăr a fost plimbat prin spitale până a murit! Testele au arătat adevărul, prea târziu: „Abia avusese cununia civilă!”

Bărbatul incriminat de procurori și de întreaga comunitate are altă variantă: oamenii ar fi auzit muzică religioasă la el în casă și i-au călcat spintan pragul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Opt membri din familia celui care a organizat întâlnirile religioase ilegale au ajuns la spital. toți prezintă simptome de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Alți 70 de oameni din localitate sunt acum izolați la domiciliu. Procurorii au deschis un dosar penal.

O femeie din Bucureşti a murit de COVID-19, în propria casă. Ambulanţierii nu vor să se atingă de trupul neînsufleţit

Oficial! În ce județ nu mai ai voie să ieși din casă, dacă nu porți mască de protecție împotriva coronavirusului?... „Coronavirusul poate exista pe ambalajul produselor din magazine!” Un specialist ne arată, pas cu pas, cum trebuie să cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x