Antena Căutare

Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”

Femeia din Timișoara care și-a pierdut patru din cei cinci copii, în urma unui incendiu ce le-a cuprins casa, a vorbit despre drama pe care o trăiește. 

Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”
Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”

Ana Maria Vulpe se afla în concediu de creștere a copilului, însă a fost nevoită să meargă la muncă pentru că nu-i ajungeau banii. Tocmai de aceea, femeia a fost nevoită să-și lase copiii în grija fiului cel mare, ea lucrând la o familie din cartierul Freidorf, unde îngrijea un bătrân.

Ana Maria Vulpe a fost audiată de polițiști și a mărturisit că în seara în care a avut loc tragedia plecase de acasă în jurul orei 18:00, întrucât mergea la serviciu.

Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a povestit că nu se mai ajungeau cu banii, salariul tatălui era mic, iar o parte mergea pe băutură. De altfel în acea seară, bărbatul se oprise să bea o bere. Au mers împreună spre casă, iar când s-au apropiat, l-au văzut pe băiatul cel mare, de 14 ani, care le-a dat cumplită veste. Femeia spune că a încercat să ajungă la copilași, însă n-a putut înainta din pricina flăcărilor, fumului și căldurii.

Cu puțin timp mai devreme, băiatul cel mare încercase și el să-i salveze, dar s-a intoxicat cu fum. Copilul aprinsese focul în soba din camera frățiorilor lui și a mers să încălzească laptele pentru mezin. În acest răstimp s-a aprins încăperea.

Incendiu uriaș în Timișoara! Zeci de pompieri se luptă să controleze flăcările: „Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii”

Ana Maria Vulpe știe că ar putea să fie decăzută din drepturile părintești, dar spune că nu-și va abandona niciodată ultimul copil, potrivit Opinia Timișoarei.

Va reamintim, în timp ce dormeau într-o încăpere, lăsăți doar în grijă fratelui mai mare, micuții, de 4 luni, 2 ani, 3 și 6 ani, au fost zdrobiți de bucățile arzande care s-au desprins din acoperișul în flăcări și s-au prăbușit peste patuturile suprapuse.

Părinții erau plecați de acasă, iar fratele lor de 14 ani s-a intoxicat cu fum pe când a încercat să le sară în ajutor.

După pestă, gripa aviară lovește România. ANSVSA a dezvăluit cât de periculos este virusul pentru om... De ce le-a desenat Dincă pe Luiza și pe Alexandra fără urechi. Explicațiile procurorilor te vor surprinde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x