Antena Căutare

Mama fetei care a murit pe Calea Floreasca: Nu am nevoie de banii lui. Imi doresc sa moara

Mama fetei care a murit in urma accidentului de sambata dimineata, pe Calea Floreasca, a venit la locul accidentului, pentru a aprinde o lumanare si a stat de vorba cu presa. Femeia, plangand, a recunoscut ca nu vrea daune si ca nimic nu va putea sa o aduca inapoi pe fiica sa.

"Fata mea avea carnet. Nu se urca la volan, daca iesea undeva si bea. A fost constienta. Cand a plecat la club, i-am zis "Sa nu te urci la volan dupa ce bei" si a zis: "Nu, mama, stai linistita!" Si nu a baut si a murit din cauza altuia. Nu mi-o mai da inapoi nimeni. Politia nu face nimic decat sa musamalizeze tot", declarat mama fetei.

"Nu ne-a contactat nimeni, de-aia am venit aici. Nu mi-am vazut copilul, am zis macar sa ii aprind o lumanare la locul accidentului. Nu am nevoie de banii lui, niciun ban din lumea asta nu imi acopera ce mi-a facut el mie. Nimic nu poate sa acopere dragostea unui copil", a adaugat femeia.

Sursa: Antena3

Foto: Videonews

VIDEO! Florin Salam a cantat la cimitir!... Captura record de tigari la Galati: 176.000 de pachete, confiscate de pe o barja ucraineana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x