Antena Căutare

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „au fost consultaţi de psihiatru”

Mama Luizei Melencu a fost externată, în timp ce bunicul rămâne internat cel puţin până luni, au anunţat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova. Ambii au fost sfătuiţi să meargă la psiholog, în condiţiile în care medicii spun că prezenţa anchetatorilor îi poate afecta în continuare.

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „au fost consultaţi de psihiatru” Galerie
Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „au fost consultaţi de psihiatru”

Mama Luizei Melencu a fost externată, în timp ce bunicul rămâne internat cel puţin până luni, au anunţat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova. Ambii au fost sfătuiţi să meargă la psiholog, în condiţiile în care medicii spun că prezenţa anchetatorilor îi poate afecta în continuare.

"Pacientul este internat în clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat şi tratat specific, am vorbit cu medicul de gardă şi mi-a spus că pacientul este conştient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scăzut, pacientul va mai fi în clinica de Cardiologie cel puţin în acest weekend", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu, legat de bunicul Luizei Melencu.

Cu privire la mama fetei, Monica Melencu, ajunsă şi ea în cursul zilei de ieri cu ambulanţa la spital, după ce jandarmii au mers să pună un mandat de aducere la DIICOT a acesteia, reprezentantul spitalului a spus: "pacienta a fost eliberată la domiciliu, durerile precordiale au cedat în cursul nopţii, analizele în departamentul de urgenţă au prezentat valori normale".

Totuşi medicii recomandă în cazul amândorura consultul la psiholog: "au fost consultaţi de psihiatru. La pacientă consultul a fost unul în limite normale, însă s-au evidenţiat ca amprentă a stresului cumulat în această perioadă. Sindrom anxios si recomandarea de consiliere psihologică. Pacientul a cedat din punct de vedere psihologic. Ieri, a fost consultat, tratament a primit, cu evoluţie să sperăm favorabilă, chiar în prezenţa acestor factori de stres. Sigur, am înţeles că consiliera psihologică nu au avut, practic, pot sa mearga la orice fel de psiholog", a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu.

Articolul continuă după reclamă

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „au fost consultaţi de psihiatru”

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Amândoi au fost sfătuiţi să meargă la psiholog. Medic: „au fost consultaţi de psihiatru”

Aceasta a precizat că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă nu a fost niciun jandarm prezent în cadrul spitalului. În schimb, atât mama, cât şi bunicul fetei, au fost reţinuţi cu privire la probele de sânge recoltate, în contextul în care tocmai acesta era cauza mandatului de aducere emis de DIICOT, şi anume prelevarea de noi probe biologice de la mamă, potrivit Mediafax.

"Prezenţa lor (n.r.: a anchetatorilor) pot să îşi pună amprenta pe starea de sănătate a pacienţilor noştri. Ce e nou în acest moment, dacă respectă sfaturile de consiliere psihologică, vor suporta mai uşor. Erau suspicioşi privitor la recoltările de probe de sânge. Nu ştiu de temerile lor, dar starea de anxietate era vădit prezentă şi s-a ameliorat când am comunicat, comunicarea este lucrul cel mai important cu pacientul".

Vineri seara, mama şi bunicul Luizei au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova cu o ambulanţă pentru victime multiple de la ISU Dolj. Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forţa pe mama Luizei. Bunicul Luizei şi-a turnat benzină pe el de două ori.

Mobilizare impresionantă în Dâmbovița după o alertă de răpire! Suspecți au fost prinși în 20 de minute... Veste zguduitoare pentru posesorii de centrale termice de apartament! Aceștia trebuie să se aștepte la ce e mai rău în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x