Antena Căutare

Mamele protesteaza astazi in fata Guvernului

Nemultumite de hotararea Executivului de a reduce perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, sute de femei vor iesi in strada, astazi.


Presedintele Asociatiei "Mame pentru Mame", Ana Maita, a declarat ca pichetul din fata sediului Guvernului va incepe la ora 11.00, la protest fiind asteptate sa participe aproximativ 100-150 de persoane.

Si mamele din Sfantu Gheorghe au anuntat ca se pregatesc de protest. Vor participa astazi la un miting in fata Prefecturii Covasna. La fel si mamicile din Miercurea Ciuc, care au anuntat ca vor protesta in fata prefecturii intre orele 11 si 12.
Emil Boc a anuntat ca mamele vor primi indemnizatia de crestere a copilului pe o perioada de 1 an, in loc de 2, din 2011. Mamele aflate deja in concediu maternal nu vor fi afectate de noua lege.

Elena Udrea face sali de sport din banii mamelor... Cursa cu peripetii pentru un avion Tarom cu 20 de pasageri la bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x