Antena Căutare

Mărturisirea uluitoare a unei fete de 14 ani: ”Colegii de la școală cred că mama este sora mai mare!” Cât de irezisbilă este femeia de 42 de ani

Se bucură din plin de momentele petrecute împreună, își schimbă hainele între ele, râd mult și discută de subiecte care mai de care mai inedite. Se poartă ca două bune prietene, dar de fapt, între ele există o relație de mamă fiică.

Se bucură din plin de momentele petrecute împreună, își schimbă hainele între ele, râd mult și discută de subiecte care mai de care mai inedite. Se poartă ca două bune prietene, dar de fapt, între ele există o relație de mamă fiică.

Beverley și Bailey par să aibă aceeași vârstă, motiv pentru care deseori persoanele care le întâlnesc cred că sunt surori. În realitate, însă, Beverly Wright este mama lui Bailey și are 42 de ani.

Beverly, mama lui Bailey

”Deseori sunt pusă în situația de a le explica oamenilor din jur că nu sunt prietena ori sora lui Bailey. Numeroși băieți mi-au cerut numărul de telefon la 40 de ani, decât atunci când eram o puștoaică.”, a mărturisit Bailey.

Care este secretul ei în materie de frumusețe? Ei bine, ea crede că singurul lucru care a ajutat-o să rămână tânără până la această vârstă este faptul că mereu a fost singură. Niciodată nu a avut o relație mai lungă de șapte luni, iar stresul unei povești de iubire, după părerea ei, a ajutat-o să se mențină în formă.

Bailey și mama ei

De cealaltă parte, fiica ei, pe care a crescut-o singură încă de când a născut-o, a mărturisit că își iubește mama enorm și îi place că arată bine, însă uneori poate fi deranjant.

”Mama arată superb la 42 de ani. O iubesc pentru simțul ei estetic. Orice ar purta, ea radiază. Sper să-i moștenesc genele și să arăt bine la vârsta ei. ”, a mărturisit Bailey, în vârstă de doar 14 ani.

Sursa: The Sun

Vremea o ia razna! Se vor înregistra precipitații și descărcări electrice, iar vântul va sufla cu putere! Temperaturile ... Pilotul avionului prăbușit în Brăila în această dimineață a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x