Antena Căutare

Semnalul de alarmă tras de un medic specialist! Ce se întâmplă cu persoanele care mănâncă mult! Nu e deloc bine! 

Un medic specialist a tras un semnal de alarmă cumplit. Potrivit acestuia, persoanele care mănâncă mult nu au parte de o viață lungă.

Un medic specialist a tras un semnal de alarmă cumplit. Potrivit acestuia, persoanele care mănâncă mult nu au parte de o viață lungă.

Medicul Rubin Munteanu a oferit, în emisiunea ”Voi cu Voicu”, câteva exemple ce arată că afirmația făcută de el e reală.

”Dacă vă uitați la persoanele trecute de 90 de ani, n-o să găsiți oameni peste greutatea normală. Ei sunt cumpătați, toată viața lor au respectat acest principiu. Să fii cumpătat înseamnă din toate cu măsură. Există și mai mult decât cumpătare e înfrânare. Dacă am fi măcar cumpătați, ar fi foarte bine. Dacă am fi și înfrânați, ar fi și mai bine”, susține specialistul.

De asemenea, el a spus și ce ar trebui să mâncăm la prânz.

”Ciorbă, felul doi și desert. Și aici avem o mâncare românească excepțională: borșul. Aduce vitamine, previne și tratează constipația (...) Încet, cu pauză între felul doi și desert, la fel cum ești servit și la restaurant, lăsând creierul să primească informația de la stomac și porțiile”, spune Rubin Munteanu, conform Antena 3.

Anunțul făcut de autorități ce va bucura o mulțime de persoane! Ce se va întâmpla la Palatul Mogoșoaia în perioada 16 iu... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 10 iunie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x