Antena Căutare

Declarație șocantă a medicului care a operat cu medicul ginecolog fals: „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Timp de 10 ani pacientele falsei doctorițe ginecolog au fost controlate, bandajate și cusute fără a bănui pe mâna cui se află cu adevărat.  

Declarație șoc a doctriței care a operat timp de 10 ani cu Raluca Bîrsan, femeia care s-a dat drept medic ginecoloc punând în pericol viața a sdute de paciente cu probleme ginecologice: „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Declarație șocantă a medicului care a operat cu medicul ginecolog fals „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Timp de 10 ani pacientele falsei doctorițe ginecolog au fost controlate, bandajate și cusute fără a bănui pe mâna cui se află cu adevărat.

Pentru că de multe ori românii au încredere dumnezeiască în doctori, indiferent care ar fi fost rezultatul, oamenii nu se puteau opune sau contrazice eficienț doctoriței cu diplomă falsă.
În cadrul unui interviu pentru evz.ro, Roxana Al Momani, medicul ginecolog alături de care Raluca Bîrsan intra în sala de operații, a povestit cum a reușit "colega" ei să treacă de vigilența sistemului și cine este vinovat pentru minciuna în care au trăit atătea persoane bolnave.

Medicul Roxana Al Momani a declarat, pentru Evenimentul zilei, că vina nu este a Ralucăi Bîrsan, cea care și-a falsificat diplomele, cât a sistemului care a permis aceste nereguli majore prin lipsa de control asupra situației.
Roxana Al Momani menționează că medicul ginecolog fals nu i-a dat de bănuit niciodată că nu ar avea drept de profesot pentru că „nu punea niciodată întrebări prostești”.

Medicul Roxana Al Momami recunoaște de asemenea că dacă Raluca Bîrsan ar fi operat, viața oamenilor ar fi fost într-un pericol real pentru că nefăcând o școală în acest domeniu „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge” care ar putea fi fatal.

Conform libertatea.ro, în 2016, aceasta apare pe Facebook într-o fotografie alături de medicul fals, sub care scrie „Ne pregătim să operăm”. Mai mult, Libertatea a publicat și un filmuleț care o prezintă pe Raluca Bîrsan în timpul unei intervenții chirurgicale.

Zile libere 2019. Bugetarii vor avea mai multe zile libere în perioada următoare. Guvernul a anunțat calendarul... Accident cumplit! Soț și soție au murit din cauza unui șofer pătruns pe contrasens, pe DN21...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x