Antena Căutare

Meniu mortal într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă în mâncare. Reacția ospătarilor: „Te rog, poartă-te civilizat”

Caz șocant într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă de cutter în farfurie, într-un restaurant cu specific spaniol, din centrul orașului.

Caz șocant într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă de cutter în farfurie, într-un restaurant cu specific spaniol, din centrul orașului.

Scandalul a izbucnit imediat ce clientul s-a dus să le ceară socoteală angajaților restaurantului. Aceștia au spus că poate chiar el și-a pus lama în farfurie. Bărbatul a sunat imediat la Direcția pentru Sănătatea Alimentelor și la Comisaiatul pentru Protecția Consumatorului.

În fața inspectorilor, administratorul societății a declarat că nu știe cum a ajuns obiectul ascuțit în mâncare și că va face și el o anchetă internă.

Surse din OPC spun că modul în care lama a ajuns în mâncare va fi greu de demonstrat. Dacă vor fi găsite probe, patronii restaurantului riscă să fie amendați.

Sursa: Antena 3

Cinci mașini implicate într-un accident rutier, pe Autostrada A2 București-Constanța! Trei persoane au fost rănite... CFR Călători: Vineri intră în vigoare programul estival Trenurile Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x