Antena Căutare

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii 2019. Mesaje de Florii pentru bărbați, Mesaje de Florii pentru prieteni, Mesaje de Florii pentru mama, Mesaje de Florii în versuri

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi Galerie
La multi ani de Florii

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii 2019. Mesaje de Florii pentru bărbați, Mesaje de Florii pentru prieteni, Mesaje de Florii pentru mama, Mesaje de Florii în versuri

La mulți ani de Florii pentru toți cei 1,5 milioane de români care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor, pe 21 aprilie 2019. Noi te ajutăm să le trimiți cele mai frumoase urari și felicitări, prin Sms sau pe Facebook.

Florii 2019. Ce NU ai voie să faci de Intrarea Domnului în Ierusalim

Florin, Viorel, Florian, Viorica, Florentina, Florica, sau Florina sunt cei mai sărbătoriți români în ziua de Florii. Însă, avem și alte nume de floare cărora trebuie să le urăm ”La mulți ani” în sărbătoarea ce precede Învierea Domnului, Paștele: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Florii 2019. Ce nume se sărbătoresc și ce semnificație au. Cui spui La mulți ani

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi

La multi ani de Florii

Mesaje de Florii pentru bărbați

Astăzi este ziua florilor și am rugat adierea vântului să îți dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale și arome inspititoare. Îți doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Multă bucurie, sănătate, gânduri bune și vise împlinite celei mai frumoase flori de pe pământ. La mulți ani de ziua numelui!

Fie că viața ta să fie că un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu ghiocei că să îți păstrezi sufletul tânăr și curăț, trandafiri că să fii veșnic iubită și margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani de Florii!

Există flori în grădină, există flori în parc, dar niciuna nu mi se pare atât de specială că ține. Ești cea mai frumoasă floare din viață mea și te iubesc enorm.

Pentru că ești minunat, toate florile din lume urează „La mulți ani!" unei alte flori.

Dintr-o lume plină de flori, tu ești trandafirul meu și vreau să rămâi mereu alături de mine. La mulți ani ție, floare dragă!

Tu ești floarea vieții mele,
Și te port mereu cu mine-n gând,
Aș dori să fii mereu cu mine,
Și nu pot că să te uit nicicând...

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La Mulți Ani!

Mesaje de Florii pentru prieteni! Sms-uri și Felicitări de Florii

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

De Florii, zi sfântă, să se rasfranga asupra ta bunatatea și dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragisursa foto: fabrica de Felicitări

Mesaje de Florii pentru mama! Sms-uri, urări pe care le poți face pe Facebook

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.
Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragisursa foto: facebook.com/MesajeUrariFelicitari

Mesaje de Florii pentru iubite

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi

Mesaje, Sms-uri Felicitări de Florii pentru preietene/surori

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar află şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să va între în casă cu mult belşug şi spor în toate.

Adevărată frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

Azi, de Florii, îţi urez că ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!

De ziua ta frumoasă floare să zâmbeşti, să spui ce vrei, să razi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericită şi împlinită. La Mulţi Ani!

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

Începe prin a te iubi pe tine însuţi, pentru că atunci când vei avea prea multă iubire în cupa vieţii vei fi dispusă să o împărţi şi celorlaţi şi asta va face fiecare zi mai minunată. La Mulţi Ani!

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragi

Mesaje, Sms-uri de Florii în versuri! Transmite-le și pe Facebook!

„Pe drumul vieții mai deschizi astăzi o poartă
Sper dincolo de ea un an mai însorit te-așteaptă
Un an bogat în pace, dragoste și sănătate
Mulți Ani și nu uita: Să fii primul(prima) în toate!”

„Dacă există-n lume fericire
Eu ți-o doresc azi însutit
La fel cum îți doresc multă iubire
Noroc și un trai împlinit.”

„De zîmbet îți doresc să-ți fie fața plină,
În drumul tău să ai mereu lumină
În inimă să porți sămînță de iubire
Mulți Ani și multă multă fericire!”

„Câți oameni ai să întîlnești în viață
Atâtea bucurii eu îți doresc să ai în față
Atâtea forțe și răbdare să găsești la greu
Atâți prieteni dragi să-ți dăruiască Dumnezeu
Atâta sănătate să păstrezi în tine
Să-ți fie zi de zi pe suflet cald și bine
Și să te știu așa și peste ani
Iubito, scumpo, La Mulți Ani!”

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări, Sms-uri, Felicitări de Florii pentru cei dragisursa foto: mesaje Urari Felicitari

La mulți ani de Florii. Ce tradiții trebuie să respecți de Florii

Una dintre cele mai importantate superstiții de Florii se referă la norocul în dragoste. Astfel, încă din timpuri străvechi, fetele care doreau să-și afle jumătatea, dar și dacă se vor căsătorii în anul repsectiv, respectau cu sfințenie anumite reguli:

- De Florii, mărțișorul purtat până în această zi se pune pe ramurile unui pom înflorit sau pe un măceș, iar zestrea se scoate din casă pentru aerisire.

- De Florii, fetele nemăritate pun sub un păr altoit, o oglindă și o cămașă curată. După răsăritul soarelui, aceste obiecte sunt folosite în farmece pentru noroc în dragoste şi sănătate.

- Pentru a avea noroc în dragoste și belșug în an, o altă superstiție spune că, la miezul nopţii, trebuie se fierbi busuioc în apă, iar dimineaţa, trebuie să te speli pe cap cu această fiertură, Părul va crește frumos şi strălucitor. Ce rămâne se toarnă la rădăcina unui păr, în speranţa că băieţii se vor uita după ele ca după un copac înflorit.

- O altă superstiție de Florii spune că cine îndrăzneşte să se spele pe cap în ziua de Florii fără apă descântată şi sfinţită riscă să albească.

Tradiții de Florii. Ce trebuie să faci cu salcia sfințită

Salcia este nelipsită de la sărbătoarea Floriilor. Credincioşii merg la slujbă cu ramurile de salcie. După sfințirea lor, acestea sunt puse la icoane, geamuri, uşi, porţi sau le utilizează în gospodărie. Un alt obicei este ca credincioșii să facă un pelerinaj din biserică în biserică.

În trecut, ramura de salcie sfinţită era folosită şi în scopuri terapeutice. Oamenii înghiţeau mâţişori de pe ramura de salcie pentru a fi feriţi de diferite boli, iar bătrânele se încingeau cu salcia ca să nu le mai doară şalele.

Demult, crenguțele de sălcie așezate la icoane după Florii se aruncau vară pe foc atunci când începea o furtună pentru a se împrăștia norii, ori se așterneau în ograda pentru a alungă grindină. Ramurile de la icoană se așezau de către gospodar în mijlocul casei, când era vremea rea, pentru a o apăra de trăsnete.

Dacă te împărtășești de Florii, îți poți pune o dorință și ea se va îndeplini mai repede decât în altă perioadă.

În duminica de Florii, se culeg flori ce se adună în ciubare, ele urmând a fi folosite pentru încondeierea de ouă pentru Paște.

O altă tradiție spune că ramurile de sălcie sunt așezate înainte de culcare sub pernele fețelor nemăritate. Ele cred că vor deveni mai frumoase și vor avea un soț dacă fac asta. Citește mai multe tradiții și superstiții de Florii, dar și rugăciunea care se spune la sfințirea salciei, pentru binecuvântare, noroc și sănătate.

Citește și:

Florii 2019. Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui la ziua numelui

De ce este bine să ai crenguţe de salcie în casă, de Florii. Tradiția de la care preoții spun să nu te abați... Rugăciunea de Florii. Se rosteşte în Duminica Floriilor pentru a avea noroc tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x