Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

”La naiba, viața a fost atât de bună!” Mesajul sfâșietor lăsat de o tânără de 35 de ani care a murit de cancer! Ce le-a cerut prietenilor ei

O femeie în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața la doi ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În urma ei, însă, a lăsat un mesaj emoționant, ce va fi, fără doar și poate, o sursă de inspirație pentru prieteni. 

O femeie în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața la doi ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În urma ei, însă, a lăsat un mesaj emoționant, ce va fi, fără doar și poate, o sursă de inspirație pentru prieteni.

Bailey Jean Matheson, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer în urmă cu doi ani. Femeia, care este din Halifax, California, a acceptat faptul că boala este în stadiu terminat și a îmbrățișat viața cu bucurie, profitând de timpul rămas pe Pământ.

Fără să se teamă vreun pic, femeia a ales să nu mai urmeze ședințele de chimioterapie pentru a-și prelungi timpul aici și a ales să se bucure din plin de zilele rămase. Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, ea și-a scris necrologul.

”Poate că 35 de ani nu sunt mulți, dar au fost buni.”, și-a început ea mesajul care a făcut înconjurul lumii.

Baily, care a condus o afacere de produse cosmetice, le-a mulțumit părinților pentru faptul că au susținut-o în orice moment, chiar și atunci când a decis să nu mai meargă la ședințele de chimioterapie.

”Știu că a fost greu pentru voi să vedeți că eu, unicul vostru copil, am renunțat la tratament și am lăsat natura să-și urmeze cursul. Vă iubesc și mai mult pentru asta.”, a mai scris ea.

”Întotdeauna mi-am iubit prietenii, mai ales că n-am avut frați. Niciodată nu am crezut, însă, că voi putea să-i iubesc așa cum am făcut-o și mă bucur că am avut dragostea voastră necondiționată, care m-a ajutat să parcurg această perioadă dificilă cu ușurință.”, a mai precizat ea.

De asemenea, mesajul ei s-a încheiat cerându-le celor dragi să-și aprecieze viețile.

”Nu mai luați lucrurile mărunte atât de în serios. Viața e frumoasă”, a mai spus ea.

De asemenea, tânăra n-a uitat nici de iubitul ei, pe care-l cunoscuse pe Tinder cu doar câteva luni înainte de a pierde lupta cu boala.

”Iar pentru Brent...habar n-a avut în ce s-a băgat în clipa în care ne-am cunoscut.”, a încheiat ea.

În ultimele luni de viață, femeia a mers la concertele trupei favorbite - Coldplay și a călătorit în 13 țări, între care Irlanda, Norvegia, Croația, Muntenegru, Franța, Grecia, Portugalia și Spania.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro