Antena Căutare

Va fi prăpăd! Zece județe vor fi sub cod galben de vânt, atenționează meteorologii

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţa, atenţionări cod galben de vânt pentru zece judeţe din ţară, valabile în următoarele ore.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţa, atenţionări cod galben de vânt pentru zece judeţe din ţară, valabile în următoarele ore.

Astfel, până la ora 10, codul galben este în vigoare în Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău, unde la peste 1500 de metri, intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge 90..110 km/h.

Până la ora 11, codul galben este în vigoare în Suceava şi Neamţ, iar până la ora 13.00, în judeţele Vâlcea, Gorj, Covasna şi Sibiu, unde Intensificările vântului care vor atinge la rafală 80-90 km/h, mai ales în zonele înalte.

Până la 18, în zona montană a județelor Satu-Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, va ninge, cu precădere la altitudini de peste 1.500 de metri. Stratul de zăpadă depus va fi unul consistent, iar vântul va atinge la rafală viteze de peste 80 de kilometri pe oră.

Nu-i ușor nici pentru Moș Crăciun! Care sunt jucăriile preferate ale copiilor, dar și cât costă... În luna martie am putea trece pentru ultima dată la ora de vară! Cine va lua decizia finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x