Antena Căutare

Meteorologii au anuntat ploi pana miercuri

Ploile torentiale vor continua sa afecteaza in continuare nordul, centrul si estul tarii, cel putin pana luni seara, iar de marti ele se vor extinde si catre est. De miercuri insa, vremea se va indrepta.



Marti, din nou avem nevoie de umbrele, desi vantul in rafale s-ar putea sa faca inutil si acest accesoriu. Va ploua in special in centru, in est si nord, unde e posibila si grindina, pe langa descarcarile elecrice si rafalele de vant care vor dicta aspectul zilei in aceste regiuni.

Spre vest si sud-vest, e regimul termic scazut la nivelul intregii tari, cu valori de 19 grade la Satu Mare, 22 la Sibiu si Suceava, spre 27-28 in Bucuresti si cel mult 29 de grade la Calarasi si Tulcea.

Incepand de miercuri, vremea se va indreapta. Iese soarele, iar ploile slabesc si nu mai acopera decat zone mici din regiunile intracarpatice, in timp ce in sud si est, abia daca mai da cate o ploaie. In plus, aerul racoros ramane in continuare la noi, asa ca vom avea temperaturi placute, de 22 de grade in Baia Mare, 24 la Arad si Suceava, 29 in Capitala, de unde ploile lipsesc, si 30 la Giurgiu, Calarasi si Braila.

Vezi prognoza meteo detaliata pe localitati!


Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Moartea Madalinei: Vanzatorul pesticidului cu care s-a sinucis a fugit in Serbia... VIDEO! Calcat de 50 de motociclete si o masina de teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x