Antena Căutare

Metoda prin care îți poți încălzi locuința fără să pornești caloriferul

În Ronânia iarna este în toi. Ținând cont de gerul de afară, nu e de mirare că mulți dintre noi rabdă frig și abia așteaptă sezonul cald, mai ales când ne gândim și la facturile de întreținere

În Ronânia iarna este în toi. Ținând cont de gerul de afară, nu e de mirare că mulți dintre noi rabdă frig și abia așteaptă sezonul cald, mai ales când ne gândim și la facturile de întreținere.

Există însă câteva modalități foarte simple pentru ca apartamentele să fie mult mai călduroase. Ceea ce este absolut inedit este că nu trebuie să scoți din buzunar niciun ban.

Se stie deja că o casă neizolată termic va pierde rapid căldură în sezonul rece. Dar sunt multe mici metode prin care ne putem lupta cu iarna.

Urmărind videoclipul de mai jos veţi vedea metodele simple dar eficiente care te ajută în lupta cu frigul sau cu cheltuielile ridicate ale acestui anotimp.

Vezi filmulețul AICI.

Avertizare meteo. Cod galben de ploi și lapoviță în mai multe județe din România!... Câștigător Superbingo Metropolis: "Iau cartoane atât online cât și de la vânzătorii stradali!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x