Antena Căutare

Microbuz cu oameni, în flăcări pe Autostrada București-Pitești. Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit 

Un microbuz în care se aflau mai multe persoane a luat foc, vineri dimineață, pe autostrada București-Pitești, în județul Giurgiu. Autovehiculul a ars în totalitate, însă, din fericire, șoferul a observat la timp fumul care ieșea de sub capota mașinii și a tras pe dreapta. 

Incendiul s-a produs pe A1, la km 28, pe sensul Bucureşti – Piteşti. În mijlocul de transport erau șoferul și alte trei persoane. Cu toții au ieșit în momentul în care şoferul a văzut fumul care venea din zona compartimentului motor.

Dramă de neimaginat. Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident grav, produs chiar de prietenul lui din copilărie. Mihai n-a avut nicio șansă în urma impactului

Microbuz cu oameni, în flăcări pe Autostrada București-Pitești. Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit 

“În această dimineaţă (vineri dimineaţă – n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă. Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă. În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Cluj: O asistentă a fost rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier

Din primele cercetări la faţa locului a reieşit că un scurtcircuit electric ar fi cauza probabilă a producerii incendiului.

Buzău: Protest la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, fiind solicitată demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun... Ce s-a întâmplat cu primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Galați! „Încă nu poate fi externat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x