Antena Căutare

Dramă de neimaginat. Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident grav, produs chiar de prietenul lui din copilărie. Mihai n-a avut nicio șansă în urma impactului

Mihai, un tânăr în vârstă de 27 de ani, dintr-o localitate din Iași, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident stupid, provocat chiar de prietenul lui din copilărie. 

Dramă de neimaginat. Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident grav, produs chiar de prietenul lui din copilărie. Mihai n-a avut nicio șansă în urma impactului
Dramă de neimaginat. Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident grav, produs chiar de prietenul lui din copilărie. Mihai n-a avut nicio șansă în urma impactului

Tânărul în vârstă de 27 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi, în apropiere de Hârlău, într-un accident în care mașina condusă de el a ofst lovită în plin de un bolid la volanul căruia se afla prietenul lui. Se pare că în momentul producerii accidentului, Mihai se îndrepta spre casă, la Cepelnița.

Impactul puternic s-a produs imediat după miezul nopții, iar în cele două mașini se aflau cinci persoane. Mihai a fost singurul care s-a stins din viață, întrucât rănile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viața, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru el.

Familia ministrul Marcel Vela, în pericol să se infecteze cu coronavirus. Un angajat al ginerelui său este pozitiv

Florin conducea în aceeași direcție de mers cu a lui Mihai, în urma acestuia, iar pe o porțiune de drum în linie dreaptă a accelerat nebunește, încercând să depășească. Nu a observat că mașina din fața lui a virat la stânga, a intrat în plin în ea, exact în dreptul șoferului.

În mașină cu Mihai erau două adolescente de 19 ani, ambele au scăpat cu răni minore din impact. O altă tânără era în mașina lui Florin, aceasta refuzând asistența medicală, ba chiar părăsind locul accidentului până la sosirea ambulanțelor.

"Aseară, în jurul orei 1.20, am fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Ceplenița, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58, în comuna Scobinți, aflându-se în zona de acțiune a indicatorului "depășirea interzisă", s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune.

Cluj: O asistentă a fost rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier

Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă", a transmis Poliția, potrivit BZI.

ÎPS Pimen va fi înmormântat la Sihăstria Putnei. Autoritățile, apel către credincioșii așteptați să-l conducă pe ultimul... Buzău: Protest la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, fiind solicitată demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x