Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul lui Mihai Constantinescu! Artisul n-a fost deconectat de la aparate: ”E imposibil. Nu are respirații spontane!”

Mihai Constantinescu nu a fost deconectat de la aparate, întrucât acest lucru nu este posibil momentat, întrucât ”nu are respirații spontane”, susțin medicii de la Spitalul Floreasca. 

Mihai Constantinescu nu a fost deconectat de la aparate, întrucât acest lucru nu este posibil momentat, întrucât ”nu are respirații spontane”, susțin medicii de la Spitalul Floreasca, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse medicale, că Mihai Constantienscu se află în continuare intubat şi ventilat mecanic la Spitalul Floreasca. ”Dimineaţa, la raport, el era încă pe ventilaţie”, spun sursele citate.

Citește și: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, noi declarații despre starea lui de sănătate: ”Inima și-a reluat toate funcțiile!”

Această informație vine la scurt timp după ce artistul Adrian Daminescu a mărturisit, la un post de televiziune, că acesta a fost deconectat de la aparate și respiră singur.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

Citește și: Mihai Constantinescu a făcut al treilea stop cardiac. Doar aparatele îl mai țin în viață

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Jaf ca-n filme la o casă de amanet din Bârlad. Hoţii au spart peretele unei alte clădiri, pentru a ajunge la pradă... Industria de apărare românească va fabrica o nouă armă de asalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x