Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, noi declarații despre starea lui de sănătate: ”Inima și-a reluat toate funcțiile!”

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare gravă, iar Simona Secrier își dorește să-l transfere la un spital din străinătate. Niciun medic, însă, nu-și asumă acest lucru. 

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare gravă, iar Simona Secrier își dorește să-l transfere la un spital din străinătate. Niciun medic, însă, nu-și asumă acest lucru.

Au trecut două săptămâni de când Mihai Constantinescu a fost internat în spital, în stare gravă, iar soția lui, Simona Secrier, nu s-a dezlipit de lângă el.

Citește și: Simona Secrier, în lacrimi! Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! „Trebuie să ne rugăm pentru el”

De asemenea, aceasta a mărturisit că și-ar dori să-l transfere la o clinică din străinătate, însă reprezentanții unor clinici din Europa au refuzat-o, din cauza stării de sănătate a cântărețului.

"Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune", a declarat fosta soție a lui, Mihaela.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Citește și: Informaţii de ultimă oră despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală din anul 2017, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult“.

Artistul a mai fost internat de urgență și in octombrie 2018, fiind obligat să-și anuleze concertele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro