Antena Căutare

Minune DUMNEZEIASCĂ! Icoana din România care îndeplinește ORICE dorință! Unde se află

Zeci de preoţi au condus icoana făcătoare de minuni în drum spre biserică şi alte sute de oameni, în spate, au cântat şi s-au rugat neîncetat pentru binele lor şi nu numai.

Zeci de preoţi au condus icoana făcătoare de minuni în drum spre biserică şi alte sute de oameni, în spate, au cântat şi s-au rugat neîncetat pentru binele lor şi nu numai.

Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria a pornit în pelerinajul anual dinaintea Sfintei Sărbători! Zilele acestea gălăţenii au fost cei care s-au rugat pentru familie, sănătate şi bunăstare. Abia salvată dintr-un incendiu acum şapte ani, Icoana Sfântă de la mănăstirea Adam i-a ocrotit, şi în acest an, pe credincioşii care s-au înghesuit să se roage. Ea a străbătut străzile oraşului însoţită de sute de sute.

Încă din primele ore ale zilei s-au strâns sute de gălăţeni la biserică pentru a se ruga la Sfânta Fecioară. Şi pentru că lăcaşul era destul de neîncăpător, preoţii au aranjat un altar în aer liber, unde credincioşii au putut să se închine pe rând în faţa Icoanei.

Gălățenii s-au rugat pentru domolirea caniculei, pentru ploaie moderata, sanatate si pace. Abia salvata dintr-un incendiu, in urma cu sapte ani, Icoana Facatoare de Minuni a Fecioarei Maria de la Manastirea Adam a plecat in anualul pelerinaj prin tara ce precede sarbatoarea Sf Marii. Adusa la Galati, credinciosi s-au inghesuit pentru a saruta icoana. In aceasta seara ea a strabatut strazile orasului insotita de o mie de galateni.

Icoana Facatoare de Minuni a Fecioarei Maria va ramane si maine in Galati cand va ajunge la Arhiepiscopia Dunarii de Jos.

Studenții primesc BANI, indiferent de facultate! Care este singura condiție... BOMBĂ! Decizie ȘOCANTĂ luată după PATRU ANI de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan! Adevăratul MOTIV a ie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x