Antena Căutare

Mireasă devastată! Ce a putut păți înainte de ziua nunții. ”M-a întrebat dacă pot să cumpăr o altă....”

O viitoare mireasă a fost nevoită să renunțe la rochia mult visată cu câteva zile înainte de marele eveniment. Prietena sa cea mai bună s-a îndrăgostit de rochie și a cumpăra-o înaintea acesteia.

O viitoare mireasă a fost nevoită să renunțe la rochia mult visată cu câteva luni înainte de marele eveniment. Prietena sa cea mai bună s-a îndrăgostit de rochie și a cumpăra-o înaintea acesteia.

„Am o prietenă bună care se va căsători cu câteva luni înaintea mea şi am discutat despre nunţile noastre şi i-am arătat o fotografie cu rochia pe vreau să o cumpăr.”

După ce i-a arătat o fotografie cu rochia pe care își dorea să o poarte în cea mai importantă zi din viața ei, tânăra de 23 de ani a rămas șocată de gestul pe care a putut să îl facă chiar prietena ei.

„Cu două săptămâni mai târziu ea mi-a scris şi mi-a trimis o fotografie cu ea purtând rochia în magazin. Mi-a spus că ştie că e rochia visurilor mele, dar s-a îndrăgostit de ea de când a văzut-o şi a ştiut că trebuie să fie rochia ei. Chiar dacă ştie că e rochia visurilor mele şi că am mers să mi-o cumpăr, m-a întrebat dacă pot să îmi cumpăr altă rochie.”

Rămasă fără rochie, tânăra nu a reușit să găsească altă rochie la fel de frumoasă. „Acum nu ştiu ce să fac. Am probat o mulţime de rochii şi niciuna nu este ca cea pe care mi-o doresc. Nu ştiu dacă să o cumpăr sau nu”

Secțiile de pediatrie și neonatologie ale mai multor spitale din țară, dotate cu aparatură medicală performantă, de cătr... După trei luni de căutări disperate, Dana a fost găsită, omorâtă! Iubitul ei, spaniol, spunea că femeia a fugit de dator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x