Antena Căutare

Mobilizare record pentru un tânăr de 29 de ani diagnosticat cu o boală gravă! Tânărului nu-i vine să creadă câți oameni au donat: ”Mi s-a întâmplat o minune!” 

O mobilizare fără precedent pe reţelele de socializare a dat şansa la viaţă tânărului din Braşov, care suferă de o boală pulmonară rară. Peste 200 de mii de euro s-au strâns în timp-record, pentru transplantul de plămâni care îl poate salva.

O mobilizare fără precedent pe reţelele de socializare a dat şansa la viaţă tânărului din Braşov, care suferă de o boală pulmonară rară. Peste 200 de mii de euro s-au strâns în timp-record, pentru transplantul de plămâni care îl poate salva. Călin Farcaş se pregăteşte acum pentru drumul spre India, unde va avea loc interveţia extrem de complicată. Cu lacrimi în ochi, ne-a mărturisit că trăieşte o minune.

”Şocat, bucuros, nu pot să-mi exprim sentimentul pe care-l simt acum.”, a mărturisit Călin Farcaș, care la 29 de ani simte că a primit o nouă șansă la viață.

La 29 de ani, Călin Farcaş a primit o şansă să poată supravieţui bolii pulmonare rare de care suferă. Nu putea fi tratat în România, iar pentru transplantul în India avea nevoie de 200 de mii de euro.

”Cred că mi s-a întâmplat o minune. Mă simt binecuvântat. Dumnezeu în sfârşit şi-a întors faţa la suferinţa mea.”, a mai spus el, după ce peste 11 mii de oameni, cunoscuţi sau nu, i-au fost alături tânărului braşovean și au strâns banii în doar 5 zile.

Tânărul îşi propune ca, după ce se face bine, să ajute - la rândul lui - oamenii aflaţi în suferinţă.

Vești extraordinare pentru femeile care rămân însărcinate! Ar putea primi bani de la stat! Care ar putea fi suma acordat... Vreme deosebit de caldă de 1 Mai! Meteorologii anunță temperaturi de aproape 30 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x