Antena Căutare

Mondialu conteaza pe Basescu: S-a laudat cu legaturile sale cu familia prezidentiala

Bercea Mondial s-a laudat in fata procurorilor care l-au arestat cu relatiile sale cu familia prezidentiala. Potrivit Tribunalului Olt, Bercea este convins ca nu va ajunge sa fie pedepsit pentru faptele sale datorita stranselor legaturi cu Traian Basescu. Recursul lui Bercea Mondial la mandatul de arestare preventiva pentru 29 de zile se va judeca maine.

Fratele presedintelui Traian Basescu si Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, sunt incuscriti. Mircea Basescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, intr-o biserica de cartier din Constanta.

Legatura cu familia prezidentiala a fost reconfirmata si dupa ce interlopul a fost prezent anul trecut, in octombrie, la inmormantarea mamei presedintelui Basescu.

Nici seful statului nu s-a sfiit sa apara in compania interlopului. Traian Basescu si sotia lui au dansat alaturi de Mondialu, la Festivalul romilor de la Costesti, in 2009. Seful statului nu a tinut cont de critici si, in acelasi an, Traian Basescu si sotia sa au fost la nunta fiicei lui Bercea.

Si alte persoane apropiate familiei prezidentiale au fost vazute in prezenta oamenilor certati cu legea. Dorin Cocos a participat la nunta lui Danut Spoitoru, nepotul lui Fane Spoitoru. Barbatul este cercetat acum pentru santaj dupa ce i-ar fi cerut unei femei 3000 de euro .

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot. Doi dintre copii lui au incercat insa sa ia vina asupra lor. Parchetul de pe langa tribunalul Olt il cerceteaza pe Bercea Mondialu si pentru infractiuni economice cu prejudicii importante pentru bugetul public.

Bercea a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar avocatii sai au atacat cu recurs cererea de arestare. Recursul va avea loc miercuri.

In motivarea arestarii se arata ca Bercea Mondial ar fi incercat sa convinga martorii la tentativa de omor sa minta in favoarea sa. De asemenea, Bercea ar fi incercat sa convinga victima sa-si schimbe declaratia.

Sursa: Antena3

ANM: Revin viscolul, ninsorile abundente si gerul!... Peste 40% dintre seropozitivi au fost nevoiti sa intrerupa tratamentul in 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x