Antena Căutare

Monica Columbeanu isi va scrie memoriile

Logodna, nunta, o nastere in direct si un divort in fata unei tari intregi. Monica Columbeanu nu putea sa isi incheie altfel povestea de Cenusareasa decat public. Zeci de intrebari isi vor gasi raspunsul in paginile de memorii ale divei de la Izvorani. Pentru ca Monica a hotarat sa scrie o carte. Nu a trecut pe foaie niciun rand, dar e sigura de succes si s-a gandit deja ce va face cu banii. Isi va plati avocatul, care nu a vazut pana acum niciun ban.

"Am fost fascinata de lumea in care Irinel traia, o lume total diferita de cea din care veneam eu. Sotul meu nu a facut altceva decat sa ma prinda intr-o cusca. Viata imi fusese invadata de camere de televiziune, eram judecata si expusa. Toata aceasta expunere fusese ideea lui Irinel"

O idee care a facut-o celebra peste noapte si de care a profitat din plin. Fara banii lui Irinel Columbeanu, Monica isi scoate la vanzare viata. Se pregateste sa isi publice memoriile. Si nu putini sunt cei interesati sa le citeasca.

"In cazul cartilor de memorialistica, o importanta capitala o are numele autorului. Daca e o persoana extrem de cunoscuta, a carei viata e de interes public, ea poate fi publicata de o editura", explica Oana Boca, director de imagine al unei edituri.

Nici nu a inceput sa lucreze la carte si Monica stie deja ce va face cu banii. Isi va plati avocatul. Cu un contract de peste un milion de euro in Statele Unite, Monica nici nu se gandeste sa scoata vreun leu din buzunar pentru serviciile lui Ionut Dojana. Ii promite insa drepturile de autor. Pana atunci avocatul mai are de asteptat.

Vestile nu sunt dintre cele mai bune pentru Ionut Dojana. In medie, un volum de memorii costa 60 de lei, vanzarile nu depasesc 2.000 de exemplare si niciun autor roman nu s-a imbogatit dupa ce si-a povestit viata. E drept, in strainatate lucrurile ar sta altfel.

Ionut Dojana, avocatul Monicai Columbeanu, nu a vrut sa comenteze intelegerea pe care o are cu clienta sa. Surse din apropierea Monicai spun ca aceasta nu isi va scrie singura cartea. Aflat la o plimbare cu nepotica, Ion Columbeanu pare sa stie de ce Monica are nevoie de un scrib.

In acest timp, Monica e in America, iar Irina se bucura de domeniul de la Izvorani. Insotita de bunic, tata si bona, micuta a iesit sa isi cunoasca vecinii de pe malul Lacului Snagov.


Galati: Un barbat a tras cu bile de cauciuc in femeile de pe strada... Afla de ce si-a dat foc protestatarul de la Cotroceni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x