Antena Căutare

Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns în satele izolate din România. Sute de bătrâni și copii au primit cadouri în Ajun 

De la ora nouă dimineaţa, ajutoarele moşului au pornit de la sediul clubului sportiv cu 20 de maşini 4X4, pline de cadouri. Au avut o misiune clară. Să ajungă în locuinţele din opt comune.

Copiii de pe uliţele satelor nu şi-au mai putut stăpâni răbdarea până acasă, să desfacă darurile. Cu toţii au primit alimente, dulciuri, jucării, dar şi haine.

”Acest gest al lor şi această osteneală a lor cu siguranţă va fi răsplătită în împărăţia lui Dumnezeu. astfel ei dau dovadă de inimă miloasă, care dăruieşte. pentru că e mai important a dărui, decât a primi.”, declară preotul ortodox Cuță Gabriel Chereji.

Pe drumurile grele şi lungi - care creează probleme zilnic oricărui localnic din zonă- ajutoarele Mosului şi-au îndeplinit misiunea. Este al doilea an în care reuşesc să ajungă la românii din sate izolate.

”Partenerii s-au înmulţit. Tot ce putem dona astăzi acestor familii este mult mai mult faţă de anul trecut când am avut prima ediţie.”, a declarat Ovidiu Domide, pilot.

În ultima localitate, la îndrumarea preotului, copiii satului i-au răsplătit pe spiriduţii Moşului cu un concert de colinde.

Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de biv... Copil de zece ani, rănit grav înainte de Crăciun, după ce i-a explodat o petardă în față. Micuțul riscă să-și piardă ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x