Antena Căutare

Municipiul Constanţa a rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii apărute în incinta CET Palas

Municipiul Constanţa a rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii apărute în incinta CET Palas, Electrocentrale SA precizând că repunerea în funcţiune a instalaţiilor va începe miercuri după-amiază.

Electrocentrale Constanţa SA a transmis, miercuri, un comunicat prin care a anunţat că înregistrează o avarie a instalaţiei de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas. "În aceste condiţii, Electrocentrale Constanţa SA a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte şi căldură către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa. Repunerea în funcţiune a instalaţiilor va începe în după-amiaza zilei de astăzi, 18 decembrie, urmând ca după asigurarea parametrilor necesari să se reia furnizarea agentului termic primar”, se arată în comunicat. RADET a transmis că până la remedierea avariei nu poate asigura serviciile de termoficare. "Din cauza complexităţii lucrărilor nu poate fi estimată ora la care se va reporni furnizarea energiei termice. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa S.A., RADET nu poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare”, a precizat RADET.

Sursa : news.ro

Ministrul Sănătății face anunțul: Vaccinarea obligatorie este posibilă și în România... Un bărbat a fost împușcat în cap de un polițist, în Constanța! Care a fost motivul pentru care agentul a tras focul de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x