Căutare Live

Neamţ: Un microbuz cu elevi a lovit mortal o căprioară. Copiii nu au fost răniţi

Un microbuz în care se aflau mai mulţi elevi care mergeau la şcoală a lovit mortal o căprioară, marţi dimineaţă, în judeţul Neamţ, în urma impactului copiii nefiind răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, un echipaj de pompieri de la Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului a fost solicitată marţi dimineaţă pentru îndepărtarea de pe carosabil a unei căprioare lovite de un microbuz, intervenţia având loc în comuna Borca. În microbuz erau copii care se deplasau la şcoală, iar aceştia nu au fost răniţi în urma accidentului. Căprioara a murit în urma impactului, iar pompierii au intervenit pentru îndepărtarea animalului de pe carosabil, după care au spălat şoseaua. Circulaţia a fost blocată pe un sens în urma acestui eveniment rutier. ISU Neamţ mai spune că în legătură cu producerea acestui eveniment au fost anunţaţi şi reprezentanţii Romsilva şi Gărzii Forestiere, trupul căprioarei fiind ridicat de la faţa locului.

Sursa : news.ro

A fost identificată substanța care a provocat moartea celor trei persoane de la Timișoara. Medic: ”E de un alt tip decât... Un alt urs a fost lovit mortal de o maşină. Ursoaica de 250 de kilograme și-a dat ultima suflare pe șosea...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x