Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

VIDEO/ Nemulţumiţi de valoarea voucherelor-cadou de Crăciun șoferii de autobuz din Constanţa au intrat în grevă

Săptămâna aceasta nu a fost foarte bună pentru constănţeni! După ce în urmă cu două zile, au rămas fără apă şi căldură, din cauza unei avarii apărute la o centrală termică, în această dimineaţă au constatat că nu au cum să ajungă la serviciu cu autobuzul.

Grevă pentru soferii de autobuz din Constanța

Asta din cauza şoferilor care au refuzat să iasă pe traseu, nemulţumiţi de valoarea voucherelor-cadou de Crăciun. Oamenii se plâng, de asemenea, şi de comportamentul directorului companiei, care este total dezinteresat de problemele lor. În replică, primarul Constanţei este decis să depună plângere penală împotriva celor care au declanşat acest protest spontan, pe care îl consideră ilegal.

La ora cinci dimineaţă atunci când ar fi trebuit să iasă pe poarta primele autobuze, nimeni nu a ieşit pe traseu. 120 de şoferi au protestat în faţa instituţiei de transport în comun şi au refuzat să plece în curse. Oamenii sunt nemulţumiţi de valoarea primelor de Crăciun, care anul acesta sunt sub formă de vouchere în valoare de 300 de lei.

Sute de constănţeni care au vrut să mearga în această dimineaţă la serviciu au fost nevoiţi să meargă pe jos sau să gasească soluţii alternative. Primarul oraşului spune însă că decizia angajaţilor este ilegală, şi asta pentru că nu au existat negocieri şi nici măcar o intenţie din partea protestatarilor de a avea o discuţie. Motiv pentru care a anunţat că le va face plângere penală şi le va cere şI acoperirea prejudiciului în solidar cu compania de transport.

Recomandari