Antena Căutare

VIDEO! Un sector al Autostrazii A2, blocat din cauza viscolului si a zapezii

Traficul rutier este blocat de cateva ore pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, intre localitatile Basarabi (kilometrul 188) si Agigea (kilometrul 203), conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

UPDATE 2! In judetul Brasov, incepand cu ora 14:50, traficul rutier a fost deviat de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, anunta HotNews. Pentru a se evita eventualele ambuteiaje de pe DN1A, la intervale de 30 de minute, se va circula alternativ si pe DN1.

UPDATE 1! Circulatia se desfasoara duminica dupa-amiaza in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, in special pe unele drumuri nationale secundare: DN13E Zagon - Barcani (Covasna), DN67D Obarsia Closani - Valea Cernei (Mehedinti), DN7A Voineasa - Obarsia Lotrului (Valcea), DN7A Groapa Seaca - Jiet (Hunedoara), DN11B Targu Secuiesc (Covasna) - Cozmeni (Harghita), DN13B Praid - Joseni (Harghita), DN7C Piscu Negru (Arges)/Sinaia, Cheia (Prahova).



Si pe DN22A intre localitatile Harsov si Cataloi autovehiculele cu masa maxima totala autorizata mai mare de 7,5 tone sunt restrictionate din cauza conditiilor meteo- rutiere nefavorabile, conform unei informari aparute pe site-ul IGPR.

Circulatia rutiera a fost perturbata in toata tara de viscolul si ninsorile din ultima zi.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru ziua de duminica o avertizare nowcasting intre orele 12:00 si 14:00 in zona judetului Alba, inclusiv Sebes - Blaj.

Avertizare de ninsori si vant puternic pana duminica, la ora 18:00.




Foto: Intact Images

INM: Avertizare de vreme rea pentru judetul Alba: Vezi prognoza meteo pe trei zile!... Ninsorile au perturbat traficul rutier si au lasat mai multe localitati fara curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x